Invulboeken voor tijdens de zwangerschap, baby- en opgroeiboeken, planners, wenskaarten en meer. Wie op zoek is naar kwalitatief goede invulboeken en stationery met een modern design is bij Maan Amsterdam aan het juiste adres!

Tijdens hun zwangerschap zochten Marieke Vrieze-Habraken en Anoek van Heteren-van der Laan naar het ideale zwangerschapsdagboek. Omdat ze dit niet konden vinden, besloten de vriendinnen er zelf eentje te ontwerpen. Met succes, want dit bleek het begin van Maan Amsterdam.

Samenwerking tussen twee vriendinnen
Marieke (moeder van twee zoontjes van vijf en een jaar oud) en Anoek (moeder van een dochtertje van drie jaar oud) zijn al vriendinnen sinds de kleuterklas en runnen naast hun gezin dit mooie bedrijf. Deze moeders met een missie geloven dat ondernemen en moeder zijn perfect samengaan, omdat je als bedrijf snel kunt groeien wanneer je zaken uitbesteedt. Zo hebben ze bewust geen webshop, maar kunnen klanten de collecties shoppen via bol.com en Amazon. Doordat Marieke en Anoek diverse zaken aan specialisten overlaten, hebben zij meer tijd voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten. De balans tussen werk en privé is daardoor perfect.

Positief denken en plezier centraal
Als Marieke en Anoek allebei voelen dat een product of design succesvol zal worden, dan is dat ook zo. Aan langetermijnplanning doen ze niet; Maan Amsterdam grijpt de kansen die de markt haar geeft en daardoor groeit het bedrijf op een heel natuurlijke manier. Naast de positieve instelling staat plezier centraal. ‘Vier jouw geluk met Maan Amsterdam’ zo luidt de slogan. De trotse moeders zijn dankbaar voor de hechte vriendschap, hun geweldige gezinnen en het bedrijf. Daarom vieren ze elk succes. Maan Amsterdam geeft hun plezier, geluk en vrijheid en dat is terug te zien in de sprankelende collecties.

Schrijf op, herinner en bewaar
Naast het zwangerschapsdagboek zijn er andere invulboeken. Denk aan ‘Mijn eerste jaar’, ‘Mijn Opgroeiboek’, ‘Mijn Schoolfotoboek’ en ‘Mijn Verjaardagenboek’. Allemaal invulboeken om speciale momenten en mijlpalen uit de baby- en kindertijd vast te leggen. Voor volwassenen zijn ‘Mijn receptenboek’, ‘Ons vakantieboek’ en de handige én stijlvolle planners aanraders. Bundel je recepten in een verzamelboek, zodat je altijd je favoriete gerecht tevoorschijn kunt toveren. Leg mooie uitjes vast in het vakantieboek met genoeg ruimte voor kiekjes en grappige anekdotes. Naast invulboeken vind je bij Maan Amsterdam alfabetkaarten, familieplanners en posters. Alles in een rustig design en fijne pastelkleuren.

Over Maan Amsterdam
Een maan staat niet alleen symbool voor de vrouw en het moederschap, het is ook een samenvoeging van de eerste letters van de voornamen van oprichters Marieke en Anoek. De in Breda wonende vriendinnen hebben ‘Amsterdam’ aan hun bedrijfsnaam toegevoegd, omdat ze daar graag inspiratie opdoen en bovendien internationale ambities hebben. Maan Amsterdam ontwerpt collecties die net even anders zijn. Kwaliteit, originaliteit en uitstraling zijn daarbij erg belangrijk, waardoor de producten eruit springen qua materiaal, vormgeving en gebruik. De producten hebben een rustig, lief design en zachte, tijdloze pastelkleuren die veel mensen aanspreken. De complete collectie is te bekijken op www.maanamsterdam.nl en te bestellen via Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *