Rugzakken zijn er in allerlei vormen, verschillende groottes en maten. Tegenwoordig is er voor ieder kind wel een rugzak te vinden die bij hem of haar past. Ook zijn er ontzettend veel printjes waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er ook veel soorten dieren rugzakken. Hou je van dieren? Dan is er zeker een passende rugzak te vinden. Zeker voor de kleintjes is er een enorm groot assortiment waar je uit kunt kiezen. Bijna van ieder dier is er wel een rugzak te vinden. zo valt onderstaande leeuwen rugzak vaak goed in de smaak. De rugzak ziet er niet alleen leuk uit, ook is de rugzak heel zacht. De rugzak kan op deze manier ook als knuffel gebruikt worden. De bandjes zijn te verstellen. De rugzak kan gedragen worden bij kinderen van ongeveer twee t/m vier jaar. De tas kan bij verschillende momenten gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het kinderdagverblijf, peuterspeelzaak, zwemmen of tijdens een nachtje logeren. Het fijne aan deze rugzak is ook dat de rugzak in de was kan. Deze stoere rugzak is te verkrijgen in verschillende soorten dieren.

dieren rugzak-leeuw

Dieren rugzak Leeuw te koop bij Bol.com

Gewicht: 180g

Afmetingen (in mm):
L 280 x B x 220 x D 130

Ook voor kleuters zijn er leuke dieren rugzakken te vinden. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze leuke rugzak in de vorm van een giraffe. Deze rugzak is voor kinderen vanaf de leeftijd van ongeveer drie jaar. Deze rugzak is goed te gebruiken voor kinderen die naar de basisschool gaan. In de rugzak zitten verschillende vakjes, zodat alles makkelijk gesorteerd kan worden. Ook deze rugzak kan in de wasmachine. Ook deze rugzak is te verkrijgen in verschillende soorten dieren. 

Dieren rugzak giraffe te koop bij Bol.com

Gewicht: 100 gram
Afmeting: L24xB11xH27cm

Voor de oudere kinderen is de keuze voor een stoere rugzak wat minder groot. Er zijn wel een aantal stoere rugzakken te vinden, maar over het algemeen kiezen oudere kinderen vaker voor een basis rugzak. Toch zijn er ook een aantal gave rugzakken te vinden met een stoere dierenprint. Zoals deze stoere rugzak met een tijger. Deze rugzak heeft een inhoud van wel 15 liter. Voor de kleinere kinderen is deze rugzak dus echt te groot. Deze rugzak heeft één groot vak.

Dieren rugzak Tijger te koop bij Bol.com

Afmetingen – 42cm x 28cm x 12cm
Niet geschikt voor een laptop

Dieren Rugzak voor jongens en meisjes

De meeste dieren rugzakken zijn bedoeld voor zowel meisjes als jongens. De meeste kinderen houden van dieren. Hier zien we niet veel verschil tussen jongens en meisjes. Wel is het zo dat er een aantal rugzakken vaker gekocht worden door meisjes dan door jongens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de unicorn rugzakken. Dit zijn rugzakken die over het algemeen meer door meisjes gebruikt worden dan door jongens. De unicorn is momenteel enorm populair. Er is dan ook een ruime keuze te vinden.

Onderstaande rugzak is een voorbeeld. Deze rugzak is ook handig voor een schoolgaand kind. De rugzak heeft een groot vak en een handig klein vakje om bijvoorbeeld de fietssleutel in te stoppen.

Zo zijn er nog veel meer leuke rugzakken voor kinderen met unicorns. De keuze is enorm.

Dierenrugzak Unicorn te koop bij Bol.com

Niet alleen de rugzakken van de unicorn zien we vaak bij meisjes. Ook de rugzakken met paarden of rugzakken met een plaatje van poezen erop vallen in de smaak. Bij jongens zien we momenteel vaak rugzakken met dino’s. Hierin is ook een verschil voor de kleinere kinderen. Voor de peuters zijn er rugzakjes met lieve plaatjes van verschillende dino’s. Hieronder is hier ook een voorbeeld van te zien. Deze lieve rugzak is handig om mee te nemen naar de peuterspeelzaal. Ook kan deze rugzak nog goed gebruikt worden voor kinderen die naar een kinderdagverblijf gaan.

Dierenrugzak Dino te koop bij Bol.com

Wasbaar in de wasmachine op 30 graden. afmetingen zijn 30 / 25 / 15 cm. ongeveer 12 liter inhoud.

Voor kleuters en wat oudere kinderen zijn er ook verschillende rugzakken te vinden met dino’s erop. Deze rugzakken zijn echt stoer. De plaatjes lijken op echte dino’s. Deze stoere rugzak heeft twee vakken. In deze rugzak zit ook weer een handig voorvakje om de fietssleutels in op te bergen.

Dino dieren rugzak te koop bij Bol.com

Afmetingen: 39 x 29 x 16 cm (HxBxD) 
Inhoud: 18 liter 

Voor ieder kind is er dus wel een rugzak van dieren te vinden die bij hem of haar past. Het is goed om te kijken voor welk doel de rugzak gebruikt gaat worden. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan het aantal vakjes in een tas. De rugzakken zijn er voor alle leeftijden. Ook zijn er rugzakken speciaal voor jongens of meisjes. Hierin is een ruime keuze. We hopen dat dit artikel helpt om hierin een juiste keuze te maken.