Feest voor de kleine fans

De populaire peuterserie Bing lanceert vandaag een Nederlandstalige app voor de snel groeiende schare fans in ons land: de Bing: Kijk, Speel, Leer app.

Bing is een immense hit bij de kleintjes. Zij zitten elke dag vol verwachting klaar voor een nieuwe aflevering van Bing en zijn vriendjes op NPO Zappelin of YouTube, waar het officiële Nederlandse Bing kanaal al meer dan 40 miljoen uur aan kijkplezier heeft gegeven.

Bing vertelt grote verhalen in kleine dagelijkse momenten

Bing laat de rommelige, vrolijke en luidruchtige wereld van peuters zien op een hele invoelende en speelse manier. De wereld van Bing is herkenbaar voor elke peuter én de volwassenen die voor hen zorgen. De serie vertelt de grote verhalen in de kleine, dagelijkse momenten. En de toon is altijd positief en stimulerend. Is er een probleempje? Dan is er ook een oplossing!

Bingsters, zoals de fans genoemd worden, en hun ouders hebben Bing dan ook in hun hart gesloten.

De Bing: Kijk, Speel, Leer app is een advertentievrije, veilige speel- en leeromgeving die de warme Bing-sfeer ademt. De interactieve spelletjes in de app zijn speciaal ontworpen voor een positieve emotionele ontwikkeling. Ook kunnen de kleintjes in de app genieten van volledige afleveringen uit de serie.

De Bing: Kijk, Speel, Leer app is vanaf vandaag beschikbaar in de Apple App Store en op Google Play. De gratis app-versie biedt een selectie spelletjes en diverse afleveringen van de serie. In de upgrade versie (€1,99 per maand, of €4,99 voor een heel jaar Bing plezier), kunnen Bingsters en hun ouders genieten van alle 104 afleveringen van Bing, verschillende compilaties en meer dan 20 interactieve spelletjes. Genoeg om thuis en onderweg urenlang zoet te zijn.

Geniet naast de Bing: Kijk, Speel, Leer app ook van Bing op NPO ZappelinVideolandYouTube

Facebook: @bingbunny 
Instagram: @bingbunny 
download de app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *