Uit ruim 160 aanmeldingen, verspreid over 10 categorieën, zijn Apple Twist van SmartGames en My First Acrobats van SmartMax dit jaar uitgeroepen door de vakjury tot winnaars binnen de categorie Kinderspellen en de categorie 0-3 jaar. Nu maken zij ook nog kans op de Gouden Publieksprijs. 

Dit jaar selecteerde de vakjury op het gebied van originaliteit, kwaliteit, duidelijkheid, duurzaamheid en 100% speelplezier een top 3 voor iedere categorie. Deze top 3 maakt daarna kans op de Gouden Publieksprijs, waarbij het publiek haar stem uit mag brengen op haar favoriete spel.  

Binnen de categorie Kinderspellen maakt Apple Twist kans op deze mooie prijs. Drie hongerige rupsen willen een hapje van dezelfde appel. Kan jij ze in de juiste vorm brengen zodat ze alle drie op de appel passen? Voor dit logisch puzzelspel moet je flexibel kunnen denken! Want zowel de rupsen als het spelbord kunnen van vorm veranderen. 

My First Acrobats gaat op voor de prijs in de categorie 0-3 jaar. Creëer je eigen acrobatische structuren of probeer de structuur te bouwen zoals op één van de opgavenkaarten. De rode basis heeft een metalen oppervlak wat de nodige stabiliteit geeft bij het bouwen van de acrobatische constructies.

Stem op jouw favoriet
En nu is het tijd om te stemmen! Breng voor 25 oktober je stem uit op jouw favoriete speelgoed en maak kans op 2 kaarten voor het Speelgoed van het Jaar gala + overnachting op 2 november. Stemmen kan van 7 september tot 25 oktober via www.speelgoedvanhetjaar.nl of de speelgoedwinkel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *